Skip to content
Home » Din livadă » Cursuri de inițiere în echitație

Cursuri de inițiere în echitație

  Cursurile de inițiere în echitație sunt destinate tuturor amatorilor de experiențe. Mai jos amintim câteva beneficii cheie ale acestui sport:

  Reduce stresul: petrecerea timpului alături de animale și exercițiile fizice ajută la generarea hormonului denumit serotonină. Acesta reduce stresul și îți oferă o stare de bine.
  Exericții de concentrare: echitația nu presupune doar exerciții fizice. De-a lungul unei ședințe de echitație vei fi nevoit să îți controlezi anumite reflexe și să iți controlezi simultan mai multe părți ale corpului. În plus, îți vei dezvolta și abilitățile de rezolvare de probleme prin exercițiile pe care lei vei avea de efectuat împreună cu partenerul cabalin.
  Îmbunătățirea echilibrului și a coordonării: abilități cheie în echitație. Toate exercițiile sunt gândite să te ajute la îmbunătățirea celor două abilități.
  Îmbunătățirea circulației și a flexibilității: ritmul mișcărilor încurajează o circulație a sângelui sănătoasă.
  Flexiblitatea este crescută prin diversele exerciții efectuate călare.

  Ține cont de faptul că vei avea nevoie de ținută sport. Asigură-te că ai pantaloni lungi, pantofi sport (ghetele sunt ideale) și o bluză lejeră. Toca o vei găsi la noi. Mai multe informații regăsești în regulamentul de activități al livezii.

  Participarea la curs este posibilă doar pe bază de programare, la numărul 0723 775 460. Datele complete de contact sunt aici.