Skip to content

Povestea nOastră

Hai să-ți povestim despre noi! Totul a început cu achiziția unui teren unde am găsit și un cireș bătrân. Cireș despre care nu știam nimic la acel moment, dar nu mult după i-am înțeles adevărata valoare. Acesta a fost imboldul pentru a pune bazele unui proiect autohton, astăzi în proces de dezvoltare: Livada de Cireși Amari.

Studio foto în natură

Din dorința de a readuce la viață gustul copilăriei, gustul dulceții de cireșe amare, am ajuns astăzi la o livadă cu mai mult de 500 de pomi.

Toate lucrările din livada de cireși amari sunt efectuate de noi. Astfel, pasiunea pentru natură chiar i-a făcut pe unii dintre noi să se întoarcă pe băncile școlii. Așa că am ajuns studenți ai Facultății de Horticultură la vârsta de 30 ani. Se zice că niciodată nu te oprești din învățat, nu-i așa?

Te așteptăm să ne cunoaștem mai bine. La livadă găsești fructe proaspete în sezon, de regulă pe la jumătatea lunii iunie. Suntem producători de cireșe amare atestați de autoritățile locale.

De asemenea, poți degusta dulceața de cireșe amare produsă după rețeta bunicii, fără conservanți. Îți oferim un studio foto în natură pentru pozele tale de familie. Nu în ultimul rând, deși fără legătură cu pomicultura, poți învăța despre cai, interacționa cu ei și de ce nu, poți să încaleci poate chiar pentru prima oară. Află mai multe.