Skip to content
Home » Din livadă » Cauți un studio foto în natură?

Cauți un studio foto în natură?

  studio foto în natură

  Salut! Ești pasionat de fotografie? Sau poate chiar fotograf profesionist? Ori poate cauți un studio foto în natură? Ai nimerit la fix! În livadă ies niște fotografii pe cinste.

  Nu o spunem noi. O spun cei care ne-au trecut pragul de-a lungul timpului pentru fotografii de familie. Indiferent de anotimp, peisajele din livadă nu dezamăgesc. Dacă ar fi să alegem un sezon, am spune primăvara. În luna martie livada este cu adevărat spectaculoasă.

  Ai nevoie de mai mult decât un decor? Dacă ai nevoie de elemente naturale sau artizanale se rezolvă. Îți putem oferi diverse lucruri; baloți, prosoape brodate manual, buturugi etc. Ne adaptăm. Cu siguranță vom găsi și altele în funcție de nevoile tale.

  Ah! Am uitat să te întrebăm. Te-ai gândit să incluzi în ședința ta foto un invitat special? Poate un cal? Căluțul nostru este tare fotogenic. În plus, dacă vii cu mere, morcovi sau cuburi de zahăr cu siguranță vă veți împrieteni.

  Știm că lumina contează mult. Soarele traversează livada pe lungime. Răsare la capătul dinspre câmp și apune în zona de case. Dar am povestit destul. Ce ar fi să descoperi chiar tu studioul foto în natură.

  Contactează-ne pentru detalii legate de următoarea ta ședință foto în natură. Avem câteva imagini pentru tine în galeria noastră sau pe Instagram. Promitem să mai punem.