Skip to content
Home » Din livadă » Petreceri pentru copii

Petreceri pentru copii

  Petreceri în natură

  Vrei să oferi copilului tău o zi de naștere de neuitat în inima naturii? Livada se deschide pentru organizarea zilelor de naștere și a altor petreceri pentru pentru copii. Spațiul se poate închiria pentru un interval de 3 ore în timpul weekendului.

  Programul petrecerii de 3 ore

  Livada este deschisă pentru evenimente în weekend-uri. Sâmbăta se poate închiria în intervalul 11:00 – 14:00, iar Duminica în intervalul 15:00 – 18:00.

  • 11:00 – 11:30 – Welcome cu suc natural de mere/sirop de cireșe amare (depinde de sezon).
  • 11:30 – 12:30 – Interacțiune cu caii și plimbare călare (2 ture/copil).
  • 11:30 – 12:30 –  În paralel jocuri în livadă.
  • 12:30 – 13:00 – Pauză de masă (puteți aduce propriile produse sau puteți comanda din zonă).
  • 13:00 – 13:30 – Activitate educativă (fișe de lucru tematice) sau activitate de tip „exatlon”.
  • 13:30 – 14:00 – Servire tort (adus de către părinți, nu există posibilitatea achiziționării desertului din zonă) și încheiere petrecere.

  În intervalul orar ales, copii vor avea acces la: decorurile și jocurile din livadă, zona de hamace, plimbări călare, fișe de lucru, trambulină și masă de ping pong.

  Lucrăm cu furnizori de servicii de animație pentru un plus de distracție. Anunță-ne din timp pentru a ne asigura că aceștia pot fi prezenți la evenimentul tău. Te încurajăm să ne contactezi pentru detalii suplimentare. Găsești toate detaliile pe pagina de Contact.

  Informații de care să țineți cont

  Pentru activitățile ecvestre asigurăm echipamentul de protecție pentru cei mici (toci și veste). Recomandăm purtarea pantalonilor lungi și comozi (de exemplu colanți) și a încălțărilor închise la vârf (de exemplu pantofi sport) și fără accesorii (șireturi, flori, aplicații etc.).

  Evenimentele se țin în aer liber. În cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea evenimentului, acesta se va reprograma la o dată agreată de Livadă și părinte.

  Tortul sărbătoritului este asigurat de către părinți. Asigurăm condiții de păstrare la rece a alimentelor aduse, fiind permis accesul cu sucuri, snacks-uri etc. În livadă nu comercializăm alimente și sucuri.

  În cazul în care alegeți o petrecere fără animatori, veți fi responsabili de supravegherea copiilor.

  Pentru o bună desfășurare a evenimentului și o colaborare eficientă, vă invităm să consultați regulamentul Livezii, disponibil aici.