Skip to content
Home » Din livadă » Cireșe amare 2024

Cireșe amare 2024

  sezon cirese 2024

  Salutare! Cum primim tot mai multe întrebări legate de sezonul cireșelor amare 2024, ne-am gândit să răspundem la câteva dintre ele în acest material.

  📜 Există o listă pentru precomenzi?

  Am creat o listă în data de 28 mai, iar în 24 de ore am colectat mai multe solicitări decât am putea adresa. Astfel, am creat și o listă de așteptare. Lista a fost creată pe principiul primul venit, primul servit. Vom reveni către cei înscriși pe listă, în ordinea primirii mesajelor, cu o zi înainte de culesul cireșelor.

  🗓️ Când se vor culege cireșele?

  Culesul cireșelor amare va avea loc pe la jumătatea lunii iunie, estimăm 10-15 iunie. În funcție de condițiile meteo, intervalul estimat poate suferi modificări.

  Există o cantitate minimă?

  Anul acesta am decis ca pentru cei ce își produc dulceață în regim propriu să oferim 10 kg/solicitare pentru a putea ajunge astfel la cât mai mulți dintre voi. Cireșele sunt pregtite în lăzi de plastic. Acestea sunt perisabile, au nevoie de aer, nu le depozităm și/sau transportăm în recipiete închise. Din același motiv, într-o zi se culege o cantitate fixă, care este predată tot în aceeași zi cumpărătorilor.

  🧺 Se poate culege cantitatea pe care doresc să o cumpăr?

  Lucrăm cu echipe de culegători. Nu permitem cumpărătorilor să își culeagă singur cireșele pentru că cireșele amare necesită mai multă atenție la cules, față de cele de masă. Cireșele amare sunt de calibru mic, ușor perisabile, iar în livada bătrână culesul se realizează cu scări, ceea ce poate reprezenta un pericol pentru cei neexperimentați.

  🫰🏽Cât este kg de cireșe amare?

  Prețul de început va fi de 35 lei/kg. Acesta scade odată cu creșterea cantității achiziționate.

  🍒Ce cireșe aveți?

  În livada noastră puteți găsi cireșe amare din soiul Silva (gust dulce amar cu note de migdală).

  📦Se fac livrări?

  Nu, nu facem livrări. Suntem direct implicați în procesul de cules, motiv pentru care nu ne putem asuma și un proces de livrare. Doritorii sunt invitați să ridice comenzile direct de la livadă.