Skip to content
Home » Din livadă » Cireșe amare 2022

Cireșe amare 2022

  sezon cirese 2022

  Salutare, salutare! În ultima vreme am primit foarte multe întrebări despre sezonul 2022. Câteva informații cheie despre modul în care se va desfășura operațiunea cireșe amare 2022 în cele ce urmează.

  📅 Culesul cireșelor amare va începe după data de 15 iunie 2022. Știm că unora v-am comunicat 10-12 iunie, însă, agricultura nu este o știință exactă. Depindem de condițiile meteo.

  🍒 Producția este mică. Diferențele de temperatură zi-noapte și-au spus cuvântul, productivitatea a fost afectată. Față de anii trecuți, cantitatea pe care o estimăm este undeva la jumătate.

  📜‼️ Nu avem o lista pentru precomenzi.

  👩‍🌾 Cu 2-3 zile înainte de cules vom anunța pe pagina noastră de Facebook începutul culesului.

  📌 Nu vor exista livrări în București, toate comenzile se vor ridica de la livadă. Suntem doar două persoane și încercăm să ne împărțim cum putem, suntem siguri că știți cum este 😊

  📢 Vom distribui cantitatea de cireșe amare pe principiul primul venit, primul servit. Este important de menționat faptul că nu putem depozita cireșele pe perioade lungi de timp. Astfel, la finalul zilei de cules acestea vor trebui ridicate de către doritori, altfel, fructele se alterează. Perisabilitatea lor este și motivul pentru care nu facem livrări prin firme de curierat.