Skip to content
Home » Din livadă » Activități primăvară 2024

Activități primăvară 2024

  În această primăvară, livada își va deschide porțile micilor vizitatori. Pe lângă cursurile de inițiere în echitație, copii pot participa la diferite activități educative (ateliere cu și despre cai, ateliere de plantat flori, ateliere senzoriale de creație).

  Vizitele durează 3 ore, timp în care copii:
  • Vor fi întâmpinați cu suc natural de mere (producție proprie)
  • Vor participa la unul dintre ateliere, în funcție de opțiune (Zootehnist pentru o zi sau Micul horticultor)
  • Se vor plimba călare în manejul înconjurat de livada de cireși amari
  • Se vor putea relaxa în zonele special amenajate din livadă (corturi și hamace)
  • Se pot juca cât colegii lor se plimbă călare (acces la trambulină, masă de pingpong și alte jocuri amenajate în livadă)

  Ne amintim cu drag orele din gimnaziu de lucru manual. Erau acele ore în care învățam să fim îndemânatici și experimentam prin creație diferite materiale și mișcări. Într-o lume digitală în care gadget-urile au înlocuit activitățile practice, ne dorim să redăm copiilor oportunitatea de a învăța prin experimentare.

  Amintim câteva beneficii ale activităților în aer liber:
  • Copii vor învăța lucruri despre cai, plante sau diferite materiale din natură printr-o metodă relaxată, relaxantă și distractivă adaptată vârstei lor.
  • Își vor consolida încrederea de sine și curajul prin interacțiunea cu cei trei cai ai livezii.
  • Își vor întări relațiile de prietenie prin cooperare în cadrul atelierelor dar și la locurile de joacă.
  • Vor experimenta o altă latură a copilăriei, înconjurați de animalele din gospodăria noastră care sunt libere în livadă.

  Vizitele se fac pe bază de programare și sunt dedicate grupurilor organizate. Se organizează și activități pentru perioade mai lungi de 3 ore, caz în care structura programului arată diferit. De asemenea, pentru fiecare dintre ateliere există un număr minim și maxim de participanți. La livadă se pot organiza și serbări de final sau petreceri de tip banchet pentru finalul claselor de I-IV. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta folosind oricare dintre canalele disponibile pe pagina de Contact.

  Toate activitățile se desfășoară în aer liber. În caz de vreme neprielnică, vizita se va reprograma la o dată ulterioară agreată de comun acord.