Întrebări frecvente

Pot să cumpăr pomi de la Livada de Cireși Amari?

În livadă avem doar pomi ajunși la maturitate. Deci care deja rodesc. Dar avem si o mică surpriză pentru voi,avem un stoc limitat de cireși amari disponibil pentru vânzare.Ne puteți contacta pentru mai multe detalii.

De unde pot să cumpăr puieți de cireș amar?

Avem un mic stoc de cireși amari disponibili pentru vânzare,ne puteți contacta pentru mai multe detalii.

Ce este Livada de Cireși Amari?

Livada de Cireși Amari este proiectul familiei noastre. Astfel, lucrurile pe care le facem, le facem din pasiune și cu dedicare. Așa că, în livada noastră poți găsi fructe curate ce readuc la viață gustul și puritatea copilăriei. Livada este un proiect în curs de dezvoltare, iar momentan avem aproximativ 200 de pomi fructiferi.

Când se culeg cireșele amare?

Cireșele amare sunt numai bune de cules în prima jumătate a lunii iulie. În ultima vreme, cum prognoza este tot mai schimbătoare, perioada de cules variază de la un al la altul. Un lucru este cert, față de cireșele de masă, cireșele amare sunt gata de cules mai târziu.

La livadă găsesc doar fructe sau și alte produse?

Suntem atestați ca fiind producători de cireșe amare de către autoritățile locale. Astfel, poți găsi fructe proaspete în sezon. Producem dulceață și sirop de cireșe amare ce pot fi degustate la Livadă. Cantitățile sunt limitate, fiind pregătite în special pentru consumul propriu.

Găsesc doar cireșe amare sau și alte soiuri?

În Livada de Cireși Amari poți găsi și alte soiuri. Avem și cireșe de masă (Stella, Rivan, Carmen, Germersdorf sau Boambe de Cotnari) dar și alți pomi fructiferi: vișini, meri și peri. Diversitatea este foarte importantă în procesul de polenizare.

Unde se află Livada de Cireși Amari?

Livada de Cireși Amari se află în satul Bâldana, comuna Tărtășești din județul Dâmbovița, mai precis pe strada Nordului, numărul 365.

Pot veni să culeg cireșe amare?

Culegătorii noștri iscusiți fac o treabă minunată. Culesul cireșelor amare nu este un proces ușor. Față de cireșele de masă acestea sunt mult mai mici, zemoase și foarte fragile, iar petele lăsate de cireșele amare sunt o amintire rezistentă. E de preferat să-i lăsăm pe cei cu experiență să se ocupe de cules în timp ce tu te bucuri de un tur al livezii noastre mici.