Worldclass sau primul pas spre schimbare?

Cum ASE îmi mai dă o săptămână de vacanță intersemetrială am zis să pun în aplicare una din chestiile de pe To Do List de anul acesta: Mers la sală.

Nu pentru că am pus 30 de kg pe mine, sunt vreo 5 de fapt adunate în vreo 2 ani de „și ce dacă mânânc un frusec la 3 dimineața?” sau lasă că iau RATB o stație până la mall/piață/job, etc. sau febra ronțăielii de după amiază.

Și cum necum (adică deja mega obosită și răcită și sinuzită) îmi fac abonament la… Worldclass America House.

Mda, știu ce gândește toată lumea (și eu credeam la fel, btw): fiță dom’le, da trebuia să o aleagă pe cea mai scumpă?

#Friday #Pilates #goodmood #relax #workout #worldclass

A post shared by Andreea Bălăianu (@bitter_cherries) on

Crezi sau nu era cea mai apropiată de birou (pe bune). Deja mă si vedeam ținta glumelor corporatriste, mai ceva ca rățușca cea urâtă, dar nu pe lac, ci la sală. Dar nu e chiar așa. Lăsăm costumele, tocurile și cărțile de vizită în vestiar și scoatem la iveală colăcei, celulită, grăsimuța și dorința de schimbare.

Uită de scuza că n-am mai făcut abdomene de nu știu cât timp sau instructorii sunt niste dictatori, căci nimeni nu va râde de tine. Fiecare are povestea lui și propriul său nivel de rezistență fizică.

Dureri musculare vor fi și nu o să te mint că sunt buuuune, pentru că arată că te miști și îți pui muschii la treabă. Ideea de bază e că nu trebuie să renunți. Dacă ți-ai ușurat buzunarul cu abonamentul ăsta zic măcar să profiți la maxim de ceea ce îți oferă oamenii aștia. Încearcă ce clase vrei tu, fă-ți de cap cu zumba, yoga, trx, bosu, etc. dar nu te lăsa.

Și nu pentru că ar fuge cineva de tine pentru alea 500 de grame în plus sau în minus, ci pentru că a fost alegerea ta să vii la sală fie pentru că nu te simțeai ok cu corpul tău și voiai să mai tonifiezi ceva sau pur și simplu doreai să faci mişcare. O faci pentru TNIE.

Mi-am făcut abonament pe o lună să văd cum e și să nu mă obișnuiesc cu ideea că „de mai am eu timp să mă duc săptămâna asta sau … luna viitoare”. Nu nene. Mă duc când pot (și când nu pot să merg chiar – zilele trecute aveam o febră musculară criminală) și stau cât pot.

Nu pot să zic că Wordlclass e wow, da au niste programe noi, speciale Les Milles parcă și sunt unice în țară (nu sunt expertă în asta, deci nu mă crede pe cuvânt), dar mai au de lucrat la serviciul cu clienții uneori și cu birocrația.

Aaa și dacă ești așa corporatristă ca mine probabil ai și discounts la achizitionarea unui abonament și ieși mai ieftin.

Să văd cum fac când încep cursurile. Îmi place ideea de Pilates dimineața, job, cursuri si ieșeală în oraș dar mă cunosc și știu că nu va fi posibil mereu (trezirile astea matinale – not my thing!).

Anyway, dacă are cineva vreo idee de cum să îmbin job, sală și master let me know!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *