Târgul Educaţiei

Era 11 şi nu aveam niciun chef să mă trezesc.

[Pun pariu că nu aşa încep poveştile de succes]

Azi era zi de proiect şi în ciuda faptului că m-am cam îndepărtat de viaţa mea de ASLSistă şi FLLSistă, mi-era dor. ASLS e acasă. Acasă e locul ăla albastru plin de rucsace Accenture, zâmbete şi proiecte.

Şi, deşi se spun multe despre FLLS (aka Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din Universitatea din Bucureşti) cum că mereu e coadă la decontări, materia aia e nu-ştiu-cum sau tavanul ală, toată lumea are o relaţie de genul love/hate cu facultatea.

Pentru mine a fost o alegere bună. Stai, nu bună, ci grozavă.

Majoritatea poate nu îşi dau seama acum, pe bâncile şcolii fiind, cât de practică este. Pe lângă mediul universitar şi nebunia capitalei, cu o dublă specializare orice ai decide să faci ai ca back-up o carieră în educaţie şi traduceri plus că ofertă actuală de pe piaţa muncii tinde să fie generoasă pentru cunoscătorii de nivel mediu şi avansat al limbilor străine.

Zicea cineva că viitorul se scrie în limbi străine.

Şi cum mereu te întorci acasă (şi la mare, dacă eşti ca mine) a fost o idee bună să dau pe la Târgul Educaţiei anul acesta.

image

Am revăzut prieteni, am cunoscut puiuţi, am purtat iar tricoul albastru, am ajutat liceeni şi…Cred că am găsit un masterat! (Yupii!!!!)

Cât despre voi.. încearcă un mix de FFLS cu ASLS şi pun pariu că o să-ţi placă 🙂

PS: Aaa si dacă citeşti asta din întâmplare şi esti curios, ai aici şansa la un Free sample din cocktailul de mai sus fără să îţi iei vreun angajament permanent.

Dă o fugă la un curs care îţi face cu ochiul şi vezi dacă îţi place!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *