Secret Life of Pets… or Humans?

Promit să nu dau spoilere sau să fac reclamă. Ce pot să zic e că filmul a fost SUPER tare.

Nu sunt neapărat fanul animațiilor, chiar mai deloc. Poate numai dacă conțin prințese Disney și roz, însă aș prefera să mențin pentru mine preferințele girlish.

Dar tipul ăstă, (aha fix el, fan animații :)) s-a gândit că ar trebui să ies din zona mea de confort și să vin la avanpremieră Secret Life of Pets (aka în română Singuri Acasă) la Afi. Și cred că îi rămân datoare pentru introducerea asta în lumea asta ușor poleită a bloggerilor care fac blogging ca și mod de viață. A fost mai ușor să văd cât de umani sunt majoritatea și că nu sunt doar talking heads pentru branduri. Nu e doar reclamă, sunt și chestii pe bune, dar e ușor să nu mai vezi persoana printre advertoriale.

Revenind la film, mai jos e și trailerul.

Mie mi-a plăcut maxim de Gidget, cățelușa cea albă (nu, nu este pisică!) ce a fost interpretată de Jenny Slate în cel mai comic fel posibil. Vocea și stilul seamănă cu Emma Stone cumva. Demonstrează că curajul nu ține cont de stereotipuri sau mărime și că uneori trebuie să faci un pas în față pentru a-ți susține cauza. Plus că e mega cute și fancy și îmi amintește de Hello Kitty, deși repet nu e pisică.

Nu pot spune că e neapărat educațional sau că ar fi ultra mega recomandat pentru ăi mai mici, dar copiiii existenți în sală (de toate vârstele) râdeau pe bune și cred că le-a plăcut. Mi-a plăcut și mie! E genul ăla de film la care mergi cu toată familia sâmbăta pe la prânz (atunci nici nu e aglomerat) și sigur tuturor le va plăcea ceva; e prea ușor să te identifici cu unul din personaje: fancy, hater, cool, rebel, dummy, etc. Eu l-am văzut cu subtitrare dar cred că va fi și o versiune dublată.

Nu m-aș mira ca cei mai mici să vrea și ei un iepuraș sau un cățeluș la plecare. Mereu există alternative de pluș dacă nu e încă momentul pentru un animăluț în carne și oase.

Dacă te-am convins să vezi filmul și nu ți-a plăcut poți să mă cerți mai jos 😀

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *