Salata de marți

Dacă aseară ziceam pe instagram că azi pun de o salată, acum am trecut la fapte. Ingredientele nu sunt dintre cele mai complicate. Doah! E o salată și nici nu ai nevoie de special abilities. Tai/rupi/spargi chestii și le amesteci.

Ce am folosit eu pentru o porție: vreo 7 frunze de salată rupte, câteva cubulețe de brânză (I cheese) albastră cu mucegai, brie și doar câteva răzuieli de parmezan, 5 roșii din acelea micuțe, juma de portocală feliată, juma de măr, 4-5 nuci sfărâmate. Toate se găsesc la supermarket.

Ce e așa special la salata asta? Păi sosul e super secret și special.

(Dar cum mai nimeni nu va citi asta cred că e ok să îl zic).

Într-un bol mic amestecă o lingură de miere (de care vrei tu), o lingură de ulei de măsline,  o lingurită de fulgi de cocos, un praf de sare și puțină lămâie sau oțet.

Știu că pare yacks la prima vedere, dar nu este deloc așa. Trebuie să încerci. Și cred că va ajuta un pic la convingere și promisiunile tale sănătoase pentru 2016 precum și faptul că rețeta asta pentru sos a venit tocmai din Tenerife. Acolo era combinat cu creveți proaspeți pe grătar în loc de brânzeturi, mango și restul ingredientelor de mai sus.

#siam #Tenerife #lemonade #prawns #salad #traveler #Spain

A post shared by Andreea Bălăianu (@bitter_cherries) on

Well that was it.

Acum chiar trebuie să mănânc căci mi se termină și pauza de masă și chiar nu aș vrea să mai las salata să mă aștepte.

#Salad of the day #foodporn #tuesday #Bucharest recipe here: http://cireseamare.ro/2016/01/05/salata-de-marti/

A post shared by Andreea Bălăianu (@bitter_cherries) on

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *