Rezolutii v. “To Do” Lists

Internetul o ia razna momentan cu toate planurile pline de speranțe false privind anul ce tocmai a început. Începând cu ideea că în română cuvântul „rezoluție” are cu totul un alt sens față de termenul englezesc până la obișnuitele dorințe de pe peretele Facebook al fiecăruia (loose weight, travel more, read more, eat healthy, etc.) toată lumea vorbește despre asta.

Lidl Romania rezolutii
Source: Lidl Romania

Din partea mea spune-i cum vrei; dar dacă tot îți faci speranțe că la sfârșit de an vei fi mai așa cum îți dorești, zic să și faci ceva în sensul ăsta, right? Fără speranțe triste! Nu trăim în Wonderland și niciun vis/plan/rezoluție/listă/obiectiv nu devine realitate doar bătând din palme.

Eu prefer să numesc acestă etapă a anului the „To Do List”. Căci nu trec pe hârtie doar niște dorințe vagi ci îmi setez noi obiective de îndeplinit. So, anul acesta îmi propun:

  • să evadez o dată pe lună undeva,
  • să scriu mai mult,
  • să plec într-o călătorie singură,
  • să pictez restul de pânze albe din dormitor,
  • să iau un curs de dans
  • și să fac un vlog despre gătit.

Ca și mențiuni adaug pe listă că voi ajunge în Nürnberg, Monaco, Grecia, Praga și Gura Portiței. Ideal ar fi în limita timpului disponibil să nu ramând cu restanțe și să îmi dezvolt cariera. Pentru a obține asta de acum incolo voi incerca să particip la toate evenimentele de marketing importante din 2016.

Nu încerc să sfătuiesc pe nimeni să își stabilească niste obiective anume și să le indeplineasca în următoarele 12 luni, dar dacă tot ți-ai făcut un plan în minte, gândește-te cât de tare te vei simți când la sfârșit de an vei știi că ești mai bun decât erai acum ceva timp.

Dacă nu te-am plictisit deja, poți să citești pe parcursul lui 2016 ce fac să îmi îndeplinesc dorințele și aici găsești mai multe tips&tricks despre cum să te ții de planurile tale.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *