Post Food Blogger Conference

image

Mai toată lumea a scris deja despre Food Blogger Conference de la Radisson Blu și eu, ai putea crede, că am rămas în urmă. Dar nu e chiar așa! Am fost mai preocupată să mă apuc de treabă făcându-mi primele cumpărături din gama Deluxe de Lidl (am încercat câteva sortimente și la conferința și cred că se vor dovedi ingrediente de încredere).

image

Bănuiesc că asta sumarizează tot: evenimentul m-a convins să gătesc! (găteam și înainte, dar nu online)

Pot să va povestesc despre trenduri și alte juicy insights de la eveniment precum: e ok să folosești și alimente congelate (și Edenia promite niște suprize sănătoase), bucătăria și ingredientele autohtone fac diferență, poți mânca orice, dar porția contează, platingul și decorul sunt mai importante că niciodată, de ce să alegi un food coach și nu un nutriționist și multe altele pe care și voi le puteați vedea live pe site.

image

Însă partea tare pentru mine e că la evenimente de genul ajungi să cunoști poveștile de succes (mai puțin cele legate de food trucks- don’t try that yet!) și capeți încrederea de sine de care ai nevoie pentru a-ți pune propria ta viziune în bucătărie.

image

Nu zic că de azi o să gătesc în fiecare zi și o să va povestesc how to mâncat sănătos și voi prezenta rețete exta-ultra-mega-senzaționale, dar voi știi să îmi aleg mai bine oamenii care mă inspiră, gastronomic vorbind.

Sunt tot eu, cea care gătește printre picături, de obicei sub 30 de minute, și cred că în decursul celor 2 ani de stat la cămin (Grozăvești, 427 baby) și restul anilor de viață cotidiană (să zicem) zbuciumată am învățat câteva trucuri despre cum să nu mori de foame, să economisești bani și să faci mâncare cel puțin gustoasă ușor!

Deci stay tunned și poate învățam unii de la alții cum să

pierdem minute gătind și să câștigăm experiențe multisenzoriale.

PS: Fun Fact: lasă-i și pe alți să se bucure de mesele tale, cel puțin vizual 😉

image

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *