Pasiune de primăvara

A venit primăvara, bine îmi pare! Căldură, haine lejere, flori şi ochelari de soare…

Nu ştiu cum li se pare altora, dar mie cel puţin pe măsură ce afară se înverzeşte, casa mea (aka un apartament împărţit cu o prietenă ) pare din ce în ce mai tristă. Hotărâtă să alung griul şi atmosfera de iarnă pe fereastră am început cu un search pe google şi iată ce am găsit:

plantuta.ro  ne propune un hobby interesant, aşa ca de primăvară: “mini” grădinăritul.

De ce spun “mini”? Pentru că printr-o serie de kituri şi sfaturi totul e atât de uşor, încât până şi copii o pot face. Ba mai mult sunt plăntuţe special pentru copii! Nu pot să spun decât că mă bucur că este atât de simplu, căci skillurile mele la grădinărit sigur lasă de dorit.

image

Pe lângă legumele şi plantele aromatice, care sigur sunt de folos pe la casa omului reducand banii daţi la supermarket, oferta magazinului online conţine şi tot felul de seminţe de flori, plante exotice sau carnivore, ce vin de obicei impreună cu indicaţii de îngrijire, ghivechi, pâmântul adecvat, îngrăşământ şi un sticker drăguţ.

Aaa şi dacă nu ai prea mare chef de grădinărit eu am găsit tot pe plăntuţa.ro câteva cadouri drăgălaşe pentru cunoscuţi. Nu de alta, dar tot vine Paştele. Presimt că iepuraşul va dărui cuiva infuzoare de ceai în formă de lebădă sau un ghivechi ce se udă singur.

image

Am dat deja comandă de câte ceva şi de abia aştept rezultatele <3

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *