Joc nou. Reguli noi

Să zicem că a apărut o schimbare majoră şi e cazul să cresc un pic (miza). Noua deviză de ghidat: work hard, party hard (de preferat nu în aceeaşi zi). Momentan le fac pe amândouă de mântuială (zic eu) aşa că e timpul să-mi stabilesc nişte norme:

1. Îţi place ceea ce faci, aşa că pune un pic mai multă pasiune. Work hours sunt work hours iar timpul liber e cu totul altceva… :“>

2. Meriţi să te relaxezi/răsfeţi o grămădă pentru timpul pe care îl petreci având grijă de tot felul de lucruri, aşa că în weekend Sleep is for the Weak!

3. Păi, oportunităţile, conform definiţiei sunt once in a lifetime şi sunt făcute (ghici ce?) tocmai să profiţi de ele! Te cunoşti şi ştii că nu te vei arunca de pe stâncă sau vei face ceva complet dezastruos- adică îţi ştii limitele binişor şi tot ce zic e să ieşi din zona de confort ceva mai multicel.

Aş face mai multe reguli, dar cum zicea cineva 3 e un număr bunicel şi pe deasupra mai are şi noroc. Plus că mi-e teamă că nu o să le respect nici pe astea 3. Poate de aia le-am şi scris aici – deci vă rog trageţi-mă de mânecă/bretea (e vară, e cald) când vedeţi că mă abat de la propriile-mi reguli.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *