Fată deşteaptă sau Fată bătrână?

Nu ştiu dacă doar eu trec prin asta, dar numărul invitaţiilor de nuntă care îmi sosesc acasă a crescut considerabil: una cam la 3 luni. Şi nu e vorba de prieteni de familie sau cunoştinţe, ci vorbesc de foşti colegi de generală sau de liceu, de vecina de pe scară, etc. acei oamenii pe care nu i-ai fi văzut niciodată în poziţia de soţ/ soţie.

A dat romantismul în toţi sau deja vorbim de un trend general

image

Ştiu că se presupune că persoanele “educate” sunt mult mai raţionale şi consideră această practică a măritişului prematur o îngrădire a libertăţilor personale, dar ce faci când un proaspăt licenţiat decide să renunţe la 22 de ani la statutul de celibatar?

Mi se pare doar mie sau e puţin prematur?

Ce ştii de fapt la 22 de ani? Ţi-ai descoperit drumul în viaţă, eşti independent şi crezi că ţi-ai găsit iubirea vieţii? Scuze că par atât de sceptică, dar mi se pare puţin probabil. Nu spun că este imposibil, părinţii mei s-au căsătorit când aveau 22-23 de ani şi nu au regretat, dar erau alte circumstanţe atunci.

Hey! Am 21 de ani ar trebui să vânez vreun prinţ şi să îmi pregătesc nunta sau mai încerc să îmi dau seama cum obţin tot ce îmi doresc în viaţă?

Voi participa la fericitele evenimente şi voi ţine pumnii strânşi pentru ei/ ele, dar dacă e să aleg prefer să fiu fata deşteaptă.

There is a time for everything.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *