Easy Monday Lunch

E luni după vacanța de Crăciun/Revelion și simți că nu mai poți deși ziua abia a început?

Toată lumea (sau mai toată lumea) merge la job azi și asta nu prea pot repara, dar măcar știu cum să te simți un pic mai bine.
Ghici ce mănânc azi?

De dimineață (se poate și seară, oricum îl încălzești la microunde) am pus pe tigaia de grătar câteva felii de zucchini (fancy dovlecel), ciuperci champignon, câteva feliuțe de usturoi si separat am fiert in 5 minute 1 morcov. Tăiate mărunt legumele, un pic de parmezan răzuit (eu am luat de la Lidl și nu prea pot să îmi văd viața fără brânzeturi- deci ingredientul acesta e opțional) cu sos salsa medium picant se pun într-o tortilla și se rulează.

Se pune într-o folie de aluminiu și ești pregătit pentru o pauză de prânz gustoasă și sănătoasă la job.

#Veggie roll-up easy to do #lunchbreak #food #wrap

A photo posted by Andreea Bălăianu (@bitter_cherries) on

În caz că nu știi deja de la alte wrap-uri faimoase care vin de obicei cu „de toate” cum se rulează, pachetul de Tortilla de obicei conține instrucțiuni. Sau poți alege să fii creativ.

Anyway, indiferent de cum rulezi sau împachetezi tortilla poți pune ce îți place în ea: boabe de fasole roșie, măsline, porumb, ton, ardei, ceapă, salată, pui, fasole verde, etc. Ideea e să te simți tu bine gătindu-ți prânzul, plus faptul că nu mai trebuie să ieși afară în frig să cauți ceva yummy de mâncare în maximă aglomerație- sigur va avea un efect pozitiv asupra ta.

PS: promit ca asta e ultimul lucru pe care îl mai zic! E și un super party menu. Imaginează-ti boluri micuțe cu ingrediente multicolore pe care invitații le pot combina cum vor într-un wrap delicios. Idee testată cu Gabriela.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *