#3 idei de first date

first date

Toată lumea e pretențioasă la primul date.

E ca un interogatoriu mascat sub o cochetăreală ușoară de unde în câteva ore trebuie să te asiguri că nu este un/o periculo(a)s(ă), nu are dependențe vizibile, obiceiuri sau idei creepy și că merită un pic și din timpul tău viitor.

In afară de aceste scopuri ascunse ale unei banale ieșeli la cafea sau un film lucrurile nu sunt așa de rele, dar simțim nevoia să le complicăm. Vrem sa arătam în cea mai buna versiune a noastră, că de’ dacă e the one să vadă sufletul bine, și vrem să fim memorabili, ce tu cafea la colț de strada? Vrem să ne ridicăm la un nivel de Starbucks minim, extra moccca latocinno fără gluten si fără zahăr (just joking).

Dacă tot vrei să investești timp în acel mesaj supra-analizat pe whatsapp/messenger “Hey! Ma gândeam că poate ai chef de x mâine seară?” să ne concentrăm. The catch pentru a obține un date e ca x să fie cea mai interesantă opțiune pentru destinatar în ziua respectivă.

Deci am stabilit că locatia și actiunea sunt importante. Iar ca tu să nu fi doar altcineva din multime e timpul să se deschidă cerurile și să curgă cu idei amazing.

Eu stau pe Pământ fără vreo legătură directă cu cerul ăsta, deci nu stiu cât de extraordinare sunt ideile mele, dar mie ca și fata mi-ar plăcea.

#1 cofetăria din colț

Nu toată lumea iubeste zahărul ca mine, asta e sigur, dar știi tu cum e pe la 3-4 după amiaza? Toată lumea are energia scăzută și ar avea nevoie de un boost de ciocolată.

Mi se pare mega doable ideea asta căci nu are nevoie de un setting anume. Foarte puțini oameni mănâncă în cofetării acum (majoritatea iau la pachet) și mereu se găsește câte o cofetărie prin jur. Fie că e lângă birou, casa, parc, sală de sport va fi mai predispus(ă) să zică DA invitației tale.

Disclaimer: sunt și persoane diabetice. Această idee nu prea se aplică lor, doar dacă găsești o cofetărie care să folosească alți îndulcitori. Ahh și mai sunt persoane tristuțe cărora nu le plac dulciurile 😀

#2 piscină

Nu sunt tot timpului anului deschise piscinele, water parks și la la, dar un Therme tot poți să propui. Merge mai bine pe ideea de meriți să te relaxezi. Poate fi o chestie post-work: unii ies să bea ceva, voi mergeți să beți ceva în piscină. Jacuzzi, niște vin, luminițele din apă seară pot face minuni și din cea mai plictisoare conversație.

Hai să o zicem pe aia dreaptă. Nu am ales piscina just because mi s-a năzărit mie. Mulți tipi spun că nu știu cu cine se văd din cauza tonelor de machiaj de pe față și most girls visează pătrățele. Deci de ce să nu fericim pe toată lumea? Știu că poate părea superficial, dar there is no body shaming și it’s not that naked after all, e o piscină publică fancy.

#3 roata mare a Bucureștiului

Adică aka Pasărea Măiastră din Parcul Tei aflată în zona lacului este deschisă tot timpul anului, mai puțin luni și poate fi cele 7 minutes in Heaven pentru tine :D. O tură cu roata mare durează cam 15 minute. Se pot vedea parcurile din împrejurimi, clădirile înalte ale Bucureștiului într-un ritm lent ca de poveste. Ideal ar să fie combinată această tură cu roata cu un get-to-know you drink sau măcar conversații în celelalte atracții ale parcului, precum Caruselul sau Lanțurile. Și poate apoi apar pupici în nori.

Sunt destul de girly ideile, I guess, sunt fată after all. Tu pe unde ai vrea să fi scos la un date?

sursă foto

You may also like

You

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *